Phonethon 2013 – Armeniëfonds

Last updated 22 November 2013

Phonethon 2013 – Հեռախոսամարաթոն 2013
Bank Account 75 43 414 – Բանկային հաշիվ 75 43 414

Announcement in Dutch by Hayastan All-Armenian Fund’s Dutch affiliate “Armeniëfonds Nederland” about the Fund’s Phonethon fundraising, which will be conducted from 22 to 24 November 2013. The Phonethon fundraising will be followed by the international telethon on 28 November 2013, on the Thanksgiving Day. For more information see the website of Armeniëfonds Nederland (in Dutch).

«Հայաստան» համահայկական հիմնադրամի Հոլանդիայի տեղական մարմնի վարչության ծանուցումը հոլանդերենով Հիմնադրամի տարեկան հեռուստամարաթոնի մասին, որն այս տարի տեղի կունենա ս.թ. նոյեմբերի 22-ից 24-ը: Հեռախոսամարաթոնն ինչպես միշտ կավարտվի Հիմնադրամի տարեկան հեռուստամարաթոնով, որն այս տարի տեղի կունենա նոյեմբերի 28-ին` Գոհաբանության օրը: Հավելյալ տեղեկությունների համար տես Հիմնադրամի Հոլանդիայի տեղական մարմնի կայքէջը (հոլանդերենով):


Phonethon 2013 – Bankrekening 75 43 414

Phonethon, de jaarlijkse fondsenwerving van Armeniëfonds in Nederland, zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 24 november 2013.

Armeniëfonds Nederland heeft afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd in Armenië en Artsach. Het betrof de renovatie van scholen, waterprojecten, gezondheidscentra en huizen voor de slachtoffers van de aardbeving. Dit alles dankzij de bijdragen van u, van onze Nederlandse vrienden en niet te vergeten de bijdrage van de NCDO.

Het laatste project, zoals u zich kunt herinneren, betrof de bouw van het Gemeenschapshuis in het dorp Khachmach in Artsach. Dit project is nog volop in uitvoering.

U wordt uiteraard te zijner tijd op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen en het uiteindelijke resultaat van het project.

In het komende jaar zijn we van plan om, naast het afronden van ons huidige project een bijdrage te leveren aan de aanleg van de weg tussen Vartenis en Martakerd die van vitaal belang is voor de plattelandsbevolking in het noorden van Artsach.
map-300x249Met onze actie van volgend weekend hopen we veel middelen te kunnen vergaren om de mensen in Artsach te kunnen helpen bij het oplossen van hun logistieke problemen.

Helpt u alstublieft mee!

U wordt gebeld door een team van enthousiaste jongeren die zich geheel vrijwillig inzetten voor de realisatie van deze projecten, voor mensen in nood. Stel ze niet teleur!

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot u wordt gebeld, u kunt uw bijdrage overmaken naar de bankrekening: 7543414 t.n.v. Armeniëfonds Nederland.

Heeft u een van de Armeense kanalen in uw TV-pakket dan kunt u op donderdag 28 november de hele dag het jaarlijkse telethon van het All-Armenian Fund bekijken. Heeft u al een bijdrage overgemaakt op het bovengenoemde rekeningnummer van Armeniëfonds of reeds een toezegging gedaan dan wordt dat bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Voor meer informatie zie de website van Armeniëfonds Nederland

Comments are closed.